13 Haziran 2014 Cuma

Boğazda teknede iftar yemeği fiyatları

Bolluk ve bereket ayı olan ramazan ayında farklı bir iftar organizasyonu düşünüyor iseniz sizleri İstanbul boğazının serin suların hayatınız boyunca yaşayacağınız en keyifli teknede iftar yemeği  turuna davet ediyoruz.

Her yıl büyük bir hevesle beklediğimiz mübarek ramazan ayına az bir zaman kaldı ve insanları ramazan ayının heyecanı sarmaya başladı ramazan ayının yaz mevsimine denk gelmesiyle beraber sıcak havalarda sabır la tutuğumuz orucu İstanbul boğazında teknede iftar turu etkinliği ile İstanbul un boğaza karşı camilerinden okunan ezanları eşliğinde orucunuzu açmanın keyfi ve huzuru anlatılamayacak kadar güzel bir histir.

Boğazda iftar turu için 1 den 600 kişiye kadar kapasiteli teknelerimiz ile çeşitli menüler eşliğinde sizlere unutulmaz boğazda iftar turunu yaşatacağımızdan emin olabilirsiniz deneyimli ve güveli lüks teknelerimiz ile sizlerin kalite ve hizmetle de tanıştıracağız bu hizmetten sonra size bir alışkanlık kazandıracağımızdan emin ve kararlıyız.

Boğazda tekne veya yatda iftar yemeği organizasyonu fiyatları bilgisi almak için 0538 282 88 08 nolu telefondan bizlere ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder